Servis terbaik, penapis air Coway mudah dibeli

Coway Cody

Kira-kira setahun lepas, En Syafiq ada belikan ibu mertuanya di kampung penapis air untuk kegunaan harian. Semasa membeli, beliau dimaklumkan akan mendapat servis berkala setiap tiga bulan dengan bayaran tertentu. Tiga bulan pertama, technician datang dan buat servis dan menukar filter. Ibu mertuanya terkejut kerana diminta bayaran yang agak tinggi. Kerana penukaran sudah dilakukan, En Syafiq membuat bayaran dengan transaksi online. Sejak daripada itu, tiada lagi muka technician tersebut bertandang untuk buat servis.

En Syafiq menghubungi saya bagi menggantikan penapis air sedia ada kepada penapis air Coway model Value. Katanya, syarikat yang menjual penapis air kepadanya dulu mungkin sudah gulung tikar. Hari ini beliau nekad untuk membeli penapis air Value untuk mertuanya. Tahniah En Syafiq.

Anda tidak perlu risaukan dengan perkhidmatan selepas jualan (after sales service) termasuk waranti, spare parts dan penukaran filter, kerana semuanya sudah termasuk dalam bayaran sewa beli bulanan. Jika anda membeli Value, anda cuma membayar RM75 sebulan dan Villaem pada harga RM125 sebulan. Anda akan mendapat servis dan maintenance berkala setiap dua bulan, dan penukaran filter setiap enam bulan. Hubungi saya di 013.4257121 untuk maklumat lanjut.

This Post Has One Comment

Leave a Reply