Income Coway

Saya Adam Roslan, berpengalaman lebih 6 tahun dalam pemasaran Internet. Sebelum ini saya ligat menjual produk kecantikkan dan kosmetik, dengan cara dropship.

Walaupun tak perlukan modal, saya banyak berhabis untuk kos pemasaran kerana persaingan menjual produk kesihatan dan kecantikkan sangatlah tinggi. Hampir dua tahun, saya mula mencari produk lain yang lebih untung.

Ejen jualan Coway terbahagi kepada 3 kategori iaitu Part Time, Neo Pro (Full Time) dan WS Fighters. Jadual di atas membezakan income yang bakal dinikmati oleh anda, berdasarkan pilihan anda.

Untuk full time, anda perlu hadir ke perjumpaan harian, setiap Isnin, Rabu dan Jumaat selama 1 jam di sales office berdekatan. Dengan menjadi fulltime, anda layak terima elaun RM800 – RM2500 setiap bulan berdasarkan jualan bulanan.

Komisen Part Time

Sebagai ejen jualan separuh masa, anda layak terima komisen 20-26%. Contohnya seperti kiraan ringkas di bawah.

 • Jual/sewakan 1 unit, komisen RM508.00
 • Jual/sewakan 5 unit, komisen RM3,048.00

Komisen Full Time/Neo Pro/WS Fighters

Coway menawarkan 12 faedah untuk dinikmati oleh Full Time/Neo Pro/WS Fighters. Syarat menjadi full time sudah diterangkan di atas. Berdasarkan kiraan di atas, dengan jualan 5 unit,

 • Ejen Coway boleh mendapat ekstra RM1,000-RM2,500 untuk elaun insentif dan prestasi.
 • Contoh seorang ejen full time akan terima RM3,048 + RM1,000 = RM4,048.00 untuk bulan tersebut.

Teruja dengan komisen yang ditawarkan oleh Coway? Jom jadi ejen Coway segera!

 • Jana pendapatan RM5,000 – RM20,000 atau tanpa had.
 • Latihan menjual dan produk disediakan
 • Sales kit untuk permulaan dengan beg ekslusif Coway
 • Group sokongan yang aktif di Whatsapp

Bagaimana daftar ejen Coway?

 1. Isi borang pendaftaran ejen Coway di bawah.
 2. Hantarkan borang bersama salinan kad pengenalan dan gambar berukuran passport (latar belakang putih) ke alamat e-mel adam[at]rs[dot]my.
 3. Buat pembayaran RM115 ke akaun RHB yang akan diberikan melalui Whatsapp. (Yuran pendaftaran RM100 dan RM15 untuk print gambar)
 4. Pendaftaran anda akan diproses 4-5 hari waktu bekerja. Anda akan dimaklumkan nombor HP selepas pendaftaran berjaya.

* Kiraan di atas adalah contoh, untuk kiraan yang tepat akan diterangkan dalam appointment nanti. Hubungi Adam Roslan di talian 013 425 7121 untuk sebarang pertanyaan lanjut.