Adakah anda seorang yang sibuk tetapi tersepit untuk mendapatkan duit lebih?

Adakah anda seorang ejen produk kesihatan yang senang dijual tapi komisen kecil?

Adakah anda mahu saya tunjukkan cara buat duit paling mudah tapi komisen besar?

Saya Siti Aisyah, pengurus jualan di Coway Malaysia. Tahukah anda Coway Malaysia merupakan jenama nombor 1 di Malaysia bagi kategori penapis air dan udara? Saya teruja untuk kongsikan cara mudah menjana wang sampingan (atau komisen yang tinggi) dengan menjual produk Coway?

Berikut adalah produk Coway yang sentiasa menjadi rebutan rakyat Malaysia. Produk-produk ini telah membantu mereka menyelesaikan masalah air kotor, masalah air berkarat, masalah air berbau dan paling penting dapat menjimatkan masa dan tenaga untuk beratur dan beli air di vending machine. Bijak kan?

Promosi Coway 2016
Disebabkan demand yang tinggi kepada produk ini, dan matlamat saya untuk membantu anda sekalian untuk menjana pendapatan RM500 hingga RM5,000 mengikut kehendak anda. Lagi banyak anda jual lagi banyak income anda! Lihat perkogsian daripada mereka yang dah berjaya dibawah.

Jom Buat Side Income Dengan Coway

Terima kasih kerana menemukan saya dengan Coway. Alhamdulillah berkat usaha gigih saya bermula dengan 3 sale, meningkat ke 5 dan 10 sale. Selepas 3 bulan saya mula mendapat income 5 angka dengan Coway. Dan kini saya fulltime dan terus berusaha untuk mencapai impian saya dalam Coway. – Adam, KL. 

Tahukah anda, dengan menyewakan produk Coway bernilai RM125 sebulan melayakkan anda terima RM400 sebagai komisen? Banyak yang perlu saya kongsikan, terutama hal komisen, informasi produk dan cara-cara membuat pembelian kepada customer anda.

Hantarkan SMS “DUIT COWAY NAMA, LOKASI” ke 019 268 4768 dan saya akan call anda segera untuk penerangan. Jadilah yang bijak, pilih jenama yang dipercayai dan terkenal. Mudahnya buat income dengan Coway.