Buat Side Income RM500 Sebulan Secara Konsisten dengan Coway. Daftar Dan Kongsi Pada Keluarga dan Kawan!

Jenama Coway sudah terkenal sejak 11 tahun lepas di Malaysia. Saya yang dulunya tidak kenal Coway, pun jatuh cinta dengan kehebatan produk-produk Coway. Manakan tidak, semua produknya boleh disewa beli tanpa menjejaskan poket dan belanjawan bulanan.

Kemudian, produk ini diservis setiap 2 bulan oleh Cody yang dilatih. Air yang kita minum ini dijamin bersih. Gunakan tanpa was-was.

Makin hari, ramai yang berminat untuk menggunakan produk Coway. Ada yang baru pertama kali guna penapis air, dan ada juga yang serik dengan janji manis penapis air yang dibeli di pasaran.

Jadilah oportunis

Mahu tak kalau saya kongsi, cara yang mudah untuk ambil kesempatan kepada keluarga dan kawan-kawan yang masih belum gunakan produk Coway?

Caranya mudah, daftar sebagai ejen, kemudian buat perkongsian tentang kelebihan produk Coway dan akhir sekali jadikan dia sebagai customer Tuan Puan. Kemudian, setiap 20 haribulan, Coway akan bayar komisen yang sepatutnya ke akaun bank Tuan Puan.

Jadi ejen Coway yang pertama di pejabat anda, semua itu prospek dan customer anda.

Jadi ejen Coway yang pertama dalam keluarga anda, kongsi pada Pak Long, Mak Long, Pak Njang dan Pak Cik anda. Semua itu prospek anda.

Bagaimana untuk mula?

Tiada syarat khas, tapi anda mestilah ada business minded. Coway adalah perniagaan. Tapi kalis kepada kerugian. Daftarkan diri anda dan saya, akan bantu anda memudahkan keluarga dan jiran anda mendapatkan air bersih.

Hantarkan  Whatsapp ke 013-4257121 dan nyatakan NAMA, LOKASI & TARGET INCOME  anda.

Leave a Reply