Saya akan bantu Abang & Kakak buat pilihan, penapis air mana yang terbaik untuk Abang dan sekeluarga. Sila hubungi Nurabyan melalui  Whatsapp, SMS atau telefon  017-6236508 untuk saya buat penerangan.

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Promosi Combo Coway Tahun Baru 2021

Harga Coway Kecil 2021

Prmosi Kecil 77, Storm 70, Lombok 3 90

Harga Produk Baru Coway 2021

Tahun 2021 Coway telah lancarkan beberapa produk baru untuk pasaran Malaysia antaranya penapis air tankless Kecil; ice maker Lucy, penulen air 50 tetapan air; Ombak, bidet tandas Fontana & pelembut air dengan mandian garam Lily.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terima kasih kerana mengunjungi laman web pengedar Ejen Penapis Coway Malaysia. Sudah pasti kehadiran anda ke laman web ini adalah untuk mendapatkan maklumat produk Coway yang terdiri daripada penapis air, purifier udara dan bidet tandas.

Saya, Nurabyan Razak akan bantu anda untuk mengenali barisan produk Coway, dan membolehkan anda membuat tempahan produk secara online. Sila hubungi saya di talian 0176236508 untuk pertanyaan/pesanan.

Kenapa Mesti Pilih Penapis Air Jenama Coway?

Penapis air Coway sudah terkenal di Malaysia kerana produknya yang berkualiti dan perkhidmatan selepas jualan yang terbaik. Berikut adalah faedah yang akan and perolehi jika menggunakan penapis air Coway ini. Coway mempunyai mesin yang boleh menghasilkan air mineral beralkali rendah (Kecil & Harry), reverse osmosis (Villaem 2 RM120) dan alkali ion (Inception RM184).Tiga suhu air; panas, suam dan sejuk
Air paip ditapis sehingga 6 peringkat
✓ Dijamin Halal oleh JAKIM
✓ Pemasangan PERCUMA


✓ Servis setiap 2 bulan PERCUMA*
✓ Filter setiap 6 bulan PERCUMA*
✓ 5 Tahun alat ganti PERCUMA*
* Percuma untuk 5 tahun untuk sewa beli.

Trending: Perbezaan Air Alkali/Bermineral, Alkali Ion dan RO
Panas: Lima Perbezaan Coway dan Jenama C****o
Hebat: Promosi Penapis Air Mild Alkaline & Alkali Ion Coway 2018

Harga Promosi dan Diskaun Coway 2021

Coway Malaysia sentiasa memberi diskaun untuk belian produk penapis air, penapis udara, bidet, dan penapis air luar rumah. Sila rujuk jadual di bawah untuk harga promosi Coway 2021 bagi belian produk secara tunai atau secara ansuran. Coway menawarkan diskaun hebat untuk semua produk air dan udara bagi belian secara tunai. Untuk sewa beli, pengguna akan mendapat diskaun RM200 untuk yuran pendaftaran.


Masukkan nama dan nombor telefon anda di bawah, kami akan hubungi anda segera mengikut kehendak anda.


    P/S Saya prefer Whatsapp kerana saya boleh  kongsi gambar perbezaan harga, testimoni daripada pengguna sedia ada, penjelasan cara pembelian  dan sebagainya. Tanya saya sekiranya ada promosi untuk hari ini, sekarang!

    This Post Has 3 Comments

    Leave a Reply