Jana Pendapatan Sebagai Ejen Penapis Air Coway


Coway Malaysia menyediakan peluang terbaik bagi mereka yang berminat untuk menjana pendapatan sebagai ejen Coway. Ejen Coway atau dikenali sebagai Health Planner adalah perantara syarikat dengan pelanggan bagi membeli produk Coway.

Dengan jenama nombor satu di Korea, Coway juga semakin dikenali di Malaysia. Jenama Coway sering dikaitkan dengan penapis atau penulen udara. Kelebihan penulen air Coway berbanding jenama lain ialah berkualiti tinggi, diiktiraf SIRIM dan penapisnya dijamin halal oleh JAKIM.

Perkhidmatan selepas jualan, atau after sales servisnya juga jadi sebab kenapa orang ramai memilih Coway sebagai produk di dapur mereka. Pengguna akan mendapat servis setiap dua bulan, dan penukaran filter setiap tiga bulan. 

Kelebihan Ejen Coway Malaysia

Menjadi ejen atau HP amat mudah kerana pihak Coway Malaysia akan sediakan latihan intensif yang merangkumi pengenalan penulen air, penulen udara, cara menjual, cara memenangi hati pelanggan dan banyak lagi.

Komisen Ejen Coway Malaysia

Coway Malaysia menawarkan komisen sehingga RM1,200 untuk setiap jualan. Ejen Coway juga akan menerima bonus apabila mencapai sesuatu sasaran. Anda boleh mula mendaftar sebagai ejen Coway secara sepenuh masa atau separuh masa.

Jika anda mencari peluang niaga yang baik, jom sertai kami sebagai Health Planner Coway dengan menghantar SMS “COWAY HP NAMA LOKASI” ke 013 425 7121 sekarang atau klik di sini untuk Whatsapp.

This Post Has One Comment

Leave a Reply