Ejen Penapis Air Coway Semenyih, Kajang & Bangi

 
Saya ucapkan terima kasih kepada Encik Azrol kerana mempercayai saya untuk menguruskan pembelian penapis air Coway model Villaem.  Walaupun ada sedikit kelewatan akibat kehabisan stok di kawasan Lembah Klang, En Azrol sabar menanti installer Coway yang datang membawa penapis air Villaem. 

Dengan belanja serendah RM4 sehari, keluarga En Azrol akan mendapat air minuman yang terjamin kebersihannya. Selain daripada itu, anak-anak En Azrol lebih suka membancuh minuman kegemarannya kerana dengan sekali tekan, air panas terus mencurah ke dalam cawan. 

Penapis air Coway model Villaem berkapasiti 11 liter dengan 4 suhu air iaitu sejuk, panas, suam dan suhu bilik. Model ini juga mempunyai booster pump terbina dalam bagi memastikan simpanan air sentiasa cukup walaupun tekanan air rendah.  

Harga bagi sewa beli (rental) model Villaem ialah RM125 sebulan. Atau RM3,800 untuk belian tunai (outright). Jika anda telefon sekarang, anda layak mendapat diskaun RM100 atau 10% bagi pembelian model Villaem. 

Saya merupakan ejen sah Penapis Air Coway bagi kawasan Semenyih, Bangi dan Kajang. Sila hubungi Adam di talian 0176236508 . Anda boleh Whatsapp saya juga! 

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply