Assalamualaikum WBT dan Salam sejahtera.

Ejen Coway Perlis

Saya Azril, ejen penapis air Coway di negeri Perlis. Semua orang tahu Perlis terkenal dengan negeri yang paling kecil di Malaysia. Malah, negeri Perlis juga negeri yang terpanas di Malaysia. Maka, pencarian anda tentang penapis air Coway di Perlis akan selesai dengan khidmat percuma daripada saya. Pengalaman saya membantu ramai suri rumah untuk memudahkan kerja-kerja dapur akan saya kongsikan dengan anda semua.

Kenapa perlu guna penapis air?

Masa kini, terdapat banyak bendasing dalam air seperti bakteria, karat, merkuri, arsenik, klorin dan banyak lagi bendasing dalam air. Memasak air tak boleh membuang semua bendasing di atas kecuali bakteria yang dibunuh pada takat didih. Jadi, minum air yang dimasak masih lagi berbahaya kepada badan manusia, terutama bayi anda.

Coway menawarkan penapis air yang menggunakan teknologi reverse osmosis yang boleh menapis semua bendasing tersebut. Tambahan, semua produk Coway mempunyai fungsi lain yang menapis, menyejuk dan memanaskan air. Kerja anda di dapur jadi lebih mudah.

Promosi Coway 2016

Untuk pemasangan Coway di kawasan Arau, Kangar, Jejawi, Kuala Perlis, Bintong, Beseri atau Simpang Empat, sila hubungi saya Azril untuk mendapatkan penjelasan lanjut.

0176236508
0176236508
0176236508