Daftar Ejen Coway di Kuala Lumpur & Selangor

Misi Coway menjelang 2020 ialah memastikan setiap rumah memiliki penapis air. Bagi mencapai misi ini, saya sedia membantu Tuan Puan yang berminat untuk menjalankan bisnes tanpa modal untuk mendaftar sebagai ejen Coway.

Kenapa Sertai Bisnes Coway?

  • Anda sebagai ejen jualan Coway  tiada modal besar  dan tidak perlu simpan stok di bawah katil.
  • Anda  tidak perlu risau tentang penghantaran  dan pemasangan kerana diuruskan oleh Dream Service Center (DSC).
  • Anda  tidak perlu risau tentang servis setiap 2 bulan  dan penukaran filter setiap 6 bulan kerana diuruskan oleh Coway Lady (Cody).
  • Ya, tanggungjawab anda sebagai ejen Coway ialah  menguruskan order  dan semua urusan lain dijalankan oleh department yang berkenaan.

Apa Kelebihan Sebagai Ejen Coway?

  • MONEY – Komisen setinggi RM300 hingga RM1,200 untuk setiap produk. Hampir 300% daripada harga sewaan. Tiada syarikat lain yang boleh beri 300% komisen dan insentif. Elaun dan insentif RM800-RM2500 untuk ejen sepenuh masa dan income pasif selama 11 bulan.
  • REWARDS/RECOGNITION – Penghargaan berupa plaque dan sijil yang akan membakar anda semangat untuk terus berjuang untuk diri sendiri.
  • LEISURE – Percutian 5 bintang ke seluruh dunia, PERCUMA dua kali setahun. Contohnya Paris, Sri Lanka, China, Jepun, Itali, Bali, Korea, Afrika Selatan, Hong Kong, Dubai dan Sepanyol.. Dan banyak lagi trip persendirian yang tim kami anjurkan.
  • CAREER – Karier dengan gaji pokok, insentif WS, elaun kereta dan rumah untuk mereka yang bercita-cita untuk membina kerjaya di Coway.
  • INVESTOR – Satu cabang yang luar dari kotak bisnes. Duit hasil simpanan di Coway boleh dilaburkan dalam membeli hartanah atau saham. Tim kami ada cikgu yang selayaknya untuk bercerita cara membeli hartanah yang betul.

“Coway sangat sesuai untuk suri rumah kerana sangat fleksibel. Saya boleh hantar anak lepastu join morning meeting Coway. Saya boleh bawak baby saya yang berumur 3 bulan. Tak ada masalah utk suri rumah tambah income di Coway.” Azira (Melaka)

“Bisnes Coway bagi saya peluang buat 2 income walaupun terikat dengan kerja sekarang. Coway dah bawa saya ke Afrika Selatan dan Jepun (semua guna duit Coway). Lepasni target nak ke Europe pula dengan duit Coway.” Azril (Perlis)
Jika anda berminat untuk menjana pendapatan dengan menjadi Jutawan Coway, sila penuhkan maklumat di bawah atau hubungi Adam Roslan di talian 0176236508. Klik sini untuk Whatsapp saya.

[gravityform id=”6″ title=”false” description=”false”]

Leave a Reply