Tim Adam Roslan

Sertai Perniagaan 'Dropship' Penapis Air
Tanpa Modal & Risiko.
Komisen 300%

Jom rebut 0.01% daripada payout komisyen Coway Malaysia sebanyak RM100 juta sebulan! Penuhkan tabungan kita yang semakin surut dimamah inflasi.

Bina Income Tambahan di tahun 2024 Sebagai Ejen Coway? Jom Sebarkan Kebaikkan Penapis Air.

Berdasarkan kajian Coway pada tahun 2017, hampir 90% rakyat Malaysia masih lagi tidak tahu kesedaran air kotor dan mereka masih masak/menjerang air untuk dibuat air minum. Mahu tak kalau saya kongsi, cara yang mudah untuk ambil kesempatan kepada keluarga dan kawan-kawan yang belum gunakan produk Coway? Caranya mudah, daftar sebagai ejen, kemudian buat perkongsian tentang kelebihan produk Coway dan akhir sekali jadikan dia sebagai customer Tuan Puan. Kemudian, Coway akan bayar komisen yang sepatutnya ke akaun bank Tuan Puan setiap 20 haribulan.

Bina Income Tambahan Sebagai Ejen Coway? Jom Sebarkan Kebaikkan Penapis Air.

 

Saya Adam Roslan, pengurus jualan di Coway Malaysia. Anda berurusan dengan orang yang betul untuk bantu Tuan Puan jana income konsisten di Coway. Saya kongsikan 8 sebab utama kenapa Coway adalah bisnes yang terbaik pada masa kini.

  1. Komisen 300-500% yang lumayan, RM300-RM1200 seunit & pasif hingga 24 bulan.
  2. Tanpa Modal dan Stok. Hanya uruskan order melalui FB dan Whatsapp.
  3. Elaun RM800-RM4,100 (KENAIKKAN PADA TAHUN 2024) untuk ejen part/full time.
  4. Trip percutian 5 bintang ke seluruh dunia, 2 kali setahun.
  5. Overiding dan insentif untuk recruitment yang aktif.
  6. Masa kerja yang fleksibel. Tuan Puan uruskan order ikut masa sendiri, technician yang pasang dan servis.
  7. Peluang kenaikan pangkat sebagai pengurus jualan seawal 6 bulan.
  8. Latihan dan grup sokongan yang aktif untuk jana RM1,000 pertama.
Pada tahun 2024, Coway Malaysia telah tambah lagi insentif untuk new join agent dapat RM800 untuk 6 bulan. Banyak lagi antaranya cashback yuran daftar RM120, anugerah 2WS dan banyak lagi!
 

bagaimana sistem coway boleh bantu anda menjana income di tahun 2024?

E Commerce Website

Kongsi links anda kepada prospek, prospek terus boleh buat pembelian dan pembayaran dalam 5 minit.

Kit Jualan Lengkap

Saya akan sediakan tools pemasaran yang lengkap untuk anda termasuk quotation generator, order form generator dan banyak lagi.

Whatsapp & FB Group

Dapatkan semua info, cara akses sistem, promosi, copywriting terbaru di group. Kerja marketing lebih mudah dengan sokongan di group.

Pembelajaran Video Online

Belajar tentang produk, cara menjual dan banyak lagi secara online interaktif di Coway Universiti.

Terus terang saya katakan, modal hanya gambar selfie dan RM120. Kemudian saya akan hantar 1 sales kit berupa bag laptop, flyers, modul untuk menjual, katalog dan saya juga masukkan marketing tools bernilai lebih RM1900* untuk anda. Jika anda berminat untuk menjana pendapatan dengan menjadi Health Planner Coway, hubungi Adam Roslan di talian 0134257121.

modal cuma rm120 anda juga akan dapat ...

Screenshot 2024-01-17 at 1.47.50 PM

LANDING PAGE TERKINI rm699

Flyers online ini anda boleh share ke Facebook atau Whatsapp. Sistem ini juga mesra SEO, jadi anda akan dapat leads berdasarkan keyword yang anda pilih.

wasender

automasi wasap rm299

Tahun 2024 kita automasikan bisnes. Mereka yang masih guna cara lama pasti akan ketinggalan. Saya guide macam mana nak setup dan anda jalan setiap hari.

Quotation Coway 2024

QUOTATION GENERATOR RM200

Customer Coway bukan terhad untuk individu sahaja; sekolah, pejabat swasta, pejabat kerajaan, klinik, tadika mahupun KLCC ialah pelanggan kita. Guna quotation yang professional cepat dan pasti close!

APA KATA MEREKA YANG BERJAYA BUAT INCOME RM3-9K SEBULAN DI COWAY?

Jazlan (Shah Alam)

“Tahun 2019 bagi saya 1001 makna. Saya berjaya beli Honda Civic idaman, kemudian Coway hantar melancong ke Swiss dengan pengalaman 5 bintang.”

Nur Izzah (Bangsar)

“Tak pernah rasa suka macamni. TQ Coway buka mata saya untuk jadi investor dan dapatkan my own house! Yang penting kena konsisten share tentang kebaikkan Coway dekat orang. Rezeki pun akan masuk.”

Azril (Perlis)

“Bisnes Coway bagi saya peluang buat 2 income walaupun terikat dengan kerja sekarang. Coway dah bawa saya ke Afrika Selatan, Hong Kong, Dubai, Jepun dan trip 3 negara Belanda, Belgium & Perancis (semua guna duit Coway).”

Nurabyan (Puchong)

“Memang tak sangka dengan payslip 6 bulan bank boleh approve 90% loan untuk kondo 450k. Follow semua sifu hebat dalam Coway punya style. Asset untuk hari tua.”

Azira (KL/Melaka)

"Coway sangat sesuai untuk suri rumah kerana sangat fleksibel. Saya boleh hantar anak lepastu join morning meeting Coway. Saya boleh bawak baby saya yang berumur 3 bulan. Tak ada masalah utk suri rumah tambah income di Coway.”

Nazila (Shah Alam)

“Siapa sangka sebelum ni buat bisnes tak ada payslip bank susah nak approve loan. Baru 6 bulan kat Coway, bank dah mula suka, loan pun senang approve. Terima kasih Coway. Satu kebahagiaan!”

Soalan Sering Ditanya (F.A.Q.)

Ejen Coway (atau dikenali Health Planner) hanya uruskan permohonan pelanggan sahaja. Selepas mendapat kelulusan daripada HQ, branch yang terdekat yang akan datang pasang dan buat servis setiap 2 bulan. Ejen hanya fokus pada jualan. Lagi banyak jualan lagi tinggi income.

Boleh. Bulan pertama sebagai ejen, Coway akan bagi peluang dapatkan ID fulltime, jadi Tuan Puan layak dapat insentif basic RM800-2500 macam full time. Bulan kedua dan seterusnya, Tuan Puan boleh decide nak teruskan sebagai fulltime atau kekal part time. Untuk kekal full time, Tuan Puan wajib hadir ke Coway Business Centre (CBC) 8 kali sebulan.

Boleh. Coway bukan sahaja menyewakan penapis air, syarikat ini juga ada produk lain seperti penulen udara, penulen air luar rumah, mattress hotel 5 bintang. Dalam masa terdekat ini, Coway juga akan lancarkan sewaan kerusi urut dan air cond!

Wajib. Yuran daftar RM120 adalah lesen kepada Tuan Puan untuk daptkan ID ejen. Tuan Puan akan dapat 1 sales kit (beg laptop), tag ID dan saya akan bagi bonus yang lebih supaya mudahkan kerja Tuan Puan. Contohnya ialah templat quotation, group support di FB dan juga mini site jualan.

Bergantung pada bulan promosi, Coway akan cashback RM120 ke dalam komisyen anda dengan minima 2-3 jualan pada bulan pertama anda di Coway.

Saya akan kongsikan 5 aktiviti pemasaran online dan offline yang mana semua ejen-ejen hebat kita buat setiap hari. Pemasaran online termasuk kongsi di media sosial secara percuma dan berbayar. Jika ada modal kita terus buat secara berbayar sebab fast result.

Seorang manager (juga dikenali sebagai Health Manager) akan mendapat basic dengan KWSP/Socso dan juga overiding atas jualan group. Selain itu manager juga akan dapat elaun kereta/rumah sehingga RM1500, diskaun beli kereta Mercedes dan BMW 20%. Contact saya untuk lebih info.

P/S Terima kasih kerana luangkan masa untuk membaca dan jangan lepaskan peluang anda untuk bina kerjaya di Coway! Hubungi Adam di talian 0134257121 untuk temujanji dan penerangan bisnes yang hebat ini.

PENAFIAN: Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang kepada anda yang join bersama saya di Coway. Dengna izin Allah, jika ada usaha maka bayaran yang setimpal akan anda terima. 

sertai tim jualan coway sekarang ->>>