Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut bisnes dan peluang kerjaya di Coway Malaysia.

Ejen Coway KL

Terlebih dahulu saya perkenalkan diri saya. Nama diberi Adam Roslan, berasal dari Perlis Indera Kayangan. Sebelum berkecimpung dalam bidang jualan di Coway, saya merupakan seorang Digital Content Specialist di sebuah syarikat satelit TV di KL.

Saya terjebak dengan Coway sekitar Disember 2014, apabila membeli produk Coway untuk keperluan rumah dan sekaligus mendaftar sebagai ejen part time Coway. Saya mula pecah telur selepas 3 bulan berusaha berkongsi kebaikan Coway kepada kawan dan keluarga.

Walaupun saya tiada asas menjual, tetapi atas desakan ekonomi dan minat saya teruskan jua. Alhamdulillah selepas bulan ke-5 di Coway, usaha saya membuahkan hasil.

Saya mula pecah rekod sendiri dan melayakkan diri untuk ke Itali – percutian 5 bintang yang ditaja Coway. Saya juga layak ke Bali dan Korea pada tahun 2016.

Kenapa Saya (dan Anda Mesti) Pilih Coway?

Produk yang senang dijual iaitu penapis air dan komisen yang lumayan. Saya mula mendapat RM5,000 pada bulan ke-5 dengan menjual/sewa 10 unit sahaja. Senang atau sangat senang?

Saya anggap Coway sebagai satu bisnes. Bisnes yang tak perlukan modal, tak perlu simpan stok dan tak perlu pasang dan servis pun. Ya, kita cuma dapatkan customer dan kerja lain semua Coway buatkan. Sekarang saya dilantik sebagai Pengurus Jualan di bawah GM Joshua yang berasal dari Korea. Daripada bisnes dan sekarang jadi kerjaya.

Dengan Coway, dapat keistimewaan berikut,

  • Masa kerja yang fleksibel
  • Datang ke pejabat 3 kali seminggu
  • Income tanpa had, anda tentukan dari RM300 sebulan hingga RM30,000 atau lebih
  • Dapat modal yang cepat untuk deposit beli rumah
  • Dapat ramai kawan baru, bisnesman, pengarah, Dato/Datin dan Yang Berhormat
  • Berkenalan dengan ramai jutawan yang berasal daripada bisnes Coway
  • Trip percutian 5 bintang ke luar negara seperti Jepun, Itali dan Los Angeles.
Whatsapp INCOMECOWAY NAMA, BANDAR ke 0176236508 (Adam Roslan).

8 Perkara Menarik Tentang Coway Yang Anda Mesti Tahu

1. Ejen Coway tiada gaji tetap/basic.

Ini soalan paling kerap ditanya. Anda perlu tahu sebagai ejen Coway, anda tidak ada gaji tetap. Tapi, anda ditawarkan komisen yang tinggi, RM400 hingga RM1,200 untuk satu produk yang dijual atau disewakan.

2. Komisen serendah RM300 per jualan. Maksima RM1200 seunit.

Anda akan terima komisen dan bonus selepas menjual atau sewakan produk. Nak income RM5,000 maka perlu jual 10 unit sebulan. Seminggu target jual 3 unit.

Side Income Coway

3. Apa beza part time dan full time?

Syarat seorang fulltime cuma datang meeting setiap Isnin, Rabu dan Jumaat. Kemudian anda diberi elaun prestasi RM800 hingga RM2,500 sebulan. Jumlah komisyen anda dicampur dengan elaun prestasi tadi. Part time pula ibarat bisnes dropship dengan 3 sales sebulan.

4. Ejen Coway tak perlu pasang dan servis. 

Sebagai ejen, anda cuma cari pelanggan. Pemasangan dibuat oleh pasukan technician yang berpengalaman. Sebab itu ramai yang top sales adalah daripada kalangan wanita, sebab mereka pandai cakap, walaupun teknikalnya kurang.

5. Kalau customer setuju, apa nak buat?

Bawa borang dan jumpa customer. Selepas isi borang, hantarkan ke sales office terdekat. Ada lebih 20 sales office di seluruh Malaysia. Anda boleh serve customer di Sarawak walaupun anda di KL. Mudah kan?

6. Saya nak side income RM5,000 sebulan. Berapa nak kena jual?

Saya anggarkan untuk dapat RM5,000 sebulan tambahan, anda cuma perlu sewakan 10 produk kepada kawan-kawan dan keluarga anda. Ulang proses ini setiap bulan.

Income Coway

7. Saya berminat tapi tak ada modal untuk beli produk. 

Siapa cakap perlu beli dan simpan stok. Anda tak perlu modal pun untuk berniaga produk Coway. Coway bukan multi level marketing yang perlukan modal RM20,000 untuk beli produk dan jual. Anda cuma perlu bayar RM100 untuk saleskit dan kelas latihan, anda sah menjadi ejen Coway. Ada customer, Coway akan hantar produk ke rumah mereka. Tiada kos!

8. Apa yang saya dapat bila bayar RM100 sebagai yuran pendaftaran? 

Anda akan dapat saleskit bag, 4 jenis latihan amali dan praktikal, group sokongan Whatsapp, kad ID, flyers, katalog dan banyak lagi yang bernilai lebih RM100. Bagi saya ini semua sangat bernilai. Pendaftaran sekali seumur hidup.

Dan, anda akan dapat elaun RM300 sebulan selama 3 bulan kalau anda datang ke kelas latihan. Total RM900 untuk 3 kelas sahaja. Nak ke nak?

Jom daftar sebagai ejen part time Coway, dan upgrade diri anda ke full time Coway selepas maintain income RM5k. Whatsapp INCOMECOWAY NAMA, BANDAR ke 0176236508 (Adam Roslan) untuk maklumat lanjut.

Adam, Saya Nak Mendaftar Sebagai Ejen Coway dan Buat Income MINIMUM RM5,000 Sebulan!

Buat temujanji dengan saya (call 0176236508) dan jumpa di Wisma UOA 2 KL untuk penerangan lanjut atau klik butang di bawah untuk teruskan bacaan.

Klik untuk Penerangan Komisen & Pendaftaran