Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Saya Adam Roslan, pengurus jualan di Woongjin Coway (Malaysia) Sdn Bhd; anak syarikat kepada Coway Co. Ltd dari Korea Selatan yang memasarkan produk penulen air dan keperluan rumah.

Saya suka untuk berkongsi satu peluang bisnes dan kerjaya yang sangat menjadi sambutan kebelakangan ini. Peluang ini membolehkan anda menjana pendapatan RM500 hingga RM10,000 sebulan dengan formula yang disediakan.

Paling best bisnes ini tanpa modal dan income boleh berlipat kali ganda dengan usaha yang kuat. Produk yang demandnya sangat tinggi. Satu rumah satu produk Coway.

SEBELUM TU, SAYA PERKENALKAN DULU SIAPA SAYA DAN BAGAIMANA TERJEBAK DENGAN BISNES COWAY…

Sebelum ini bekerja di Astro Malaysia sebagai Digital Content Specialist. Menyedari saya perlu improve ekonomi keluarga, saya berusaha mencari side income dengan pelbagai cara. Pada masa yang sama, saya juga study Masters.

Komitmen masa 9-6 di pejabat dan 6-10 di UiTM Shah Alam memaksa saya mencari bisnes online yang boleh saya selit dicelah celah masa yang ada. Tiga bulan pertama saya berjaya pecahkan rekod peribadi dengan menjana komisyen dengan 5 angka dalam sebulan. Dengan future yang cerah di Coway, saya fokus secara fulltime sejak Oktober 2015.

Dalam 6 bulan tersebut, saya dicalonkan sebagai qualifier ke Itali pada Mac 2016 dengan jualan terkumpul 190.5 unit produk. Alhamdulillah, dapat berkenalan dengan jutawan yang lahir dari Coway ini sendiri. Kemudian saya dilantik sebagai pengurus jualan di Coway.

Coway juga telah membawa saya melancong 5 bintang ke Itali, Singapore, Bali, Phuket, Korea (2X), dan Hong Kong dan Jepun Kata pepatah, “Coway ialah kereta di atas highway kejayaan yang membawa kita lebih cepat mencapai kejayaan.”

Coway juga mengubah minda saya untuk menjadi seorang investor. Kami digalakkan untuk menambah aset berbentuk rumah atau saham sebelum membeli liabiliti. Kata senior saya, biar duit yang bekerja untuk kita. Inilah bisnes yang sebenarnya.

Apa tanggungjawab seorang ejen jualan Coway?

 • Anda sebagai ejen jualan Coway  tiada modal besar  dan tidak perlu simpan stok di bawah katil.
 • Anda  tidak perlu risau tentang penghantaran  dan pemasangan kerana diuruskan oleh Dream Service Center (DSC).
 • Anda  tidak perlu risau tentang servis setiap 2 bulan  dan penukaran filter setiap 6 bulan kerana diuruskan oleh Coway Lady (Cody).
 • Ya, tanggungjawab anda sebagai ejen Coway ialah  menguruskan order  dan semua urusan lain dijalankan oleh department yang berkenaan.

Kenapa pilih platform Coway?

 • Jenama nombor satu di Korea dan Malaysia dengan 6 juta pelanggan. Hampir 20,000 unit terjual setiap bulan.
 • Iklan dan pemasaran lebih RM10 juta dari HQ Korea termasuk billboard, iklan TV dan radio dan majalah.
 • Masa kerja fleksibel, komitmen cuma 3 jam seminggu untuk ejen fulltime.
 • Berkonsepkan dropshipping. Komisen masuk terus ke account anda setiap bulan dengan penyata komisen. Lengkap boleh buat loan kereta dan rumah.
 • Modal rendah seumur hidup — support group Whatsapp dan FB yang aktif.

Apa Coway boleh beri kepada anda?


 • MONEY – Komisen setinggi RM300 hingga RM1,200 untuk setiap produk. Hampir 300% daripada harga sewaan. Tiada syarikat lain yang boleh beri 300% komisen dan insentif. Elaun dan insentif RM800-RM2500 untuk ejen sepenuh masa dan income pasif selama 11 bulan.
 • REWARDS/RECOGNITION – Penghargaan berupa plaque dan sijil yang akan membakar anda semangat untuk terus berjuang untuk diri sendiri.
 • LEISURE – Percutian 5 bintang ke seluruh dunia, PERCUMA dua kali setahun. Contohnya Paris, Sri Lanka, China, Jepun, Itali, Bali, Korea, Afrika Selatan, Hong Kong, Dubai dan Sepanyol.. Dan banyak lagi trip persendirian yang tim kami anjurkan.
 • CAREER – Karier dengan gaji pokok, insentif WS, elaun kereta dan rumah untuk mereka yang bercita-cita untuk membina kerjaya di Coway.
 • INVESTOR – Satu cabang yang luar dari kotak bisnes. Duit hasil simpanan di Coway boleh dilaburkan dalam membeli hartanah atau saham. Tim kami ada cikgu yang selayaknya untuk bercerita cara membeli hartanah yang betul.

BISNES INI UNTUK MEREKA YANG NAK BERJAYA, APA KATA EJEN-EJEN HEBAT SAYA TENTANG COWAY…


“Coway sangat sesuai untuk suri rumah kerana sangat fleksibel. Saya boleh hantar anak lepastu join morning meeting Coway. Saya boleh bawak baby saya yang berumur 3 bulan. Tak ada masalah utk suri rumah tambah income di Coway.” Azira (Melaka)

“Bisnes Coway bagi saya peluang buat 2 income walaupun terikat dengan kerja sekarang. Coway dah bawa saya ke Afrika Selatan, Hong Kong, Dubai dan Jepun (semua guna duit Coway). Lepasni target nak ke Europe pula dengan duit Coway.” Azril (Perlis)

“Faten teruja dengan income yang Coway offer. Bayangkan konsisten 5 unit sebulan dah boleh dapat gaji degree holder walaupun Faten cuma ada diploma. Faten nekad nak setel hutang PTPTN dengan Coway. Lepastu menabung untuk kawin. TQ Coway!” Faten (Melaka)

“Banyak masa terluang sebagai suri rumah, saya fokus buat Coway untuk share kepentingan air bersih pada family dgn jiran terdekat. Boleh maintain income 3,000 sebulan pun sangat bersyukur.” Kak Ima (Kg Pandan)

“Memang tak sangka dengan payslip 6 bulan bank boleh approve 90% loan untuk kondo 450k. Follow semua sifu hebat dalam Coway punya style. Asset untuk hari tua.” Nurabyan (Kinrara)

“Lepas grad, saya cari kerja sambil berbisnes di Coway. Leader Adam dan tim sangat membantu saya. Sekarang 2 tahun di Coway banyak ubah mindset saya ttg bisnes dan cadang nak invest dlm property pulak..” Izzah (Bangsar)

SAYA BARU NAK BERBISNES, DAH KENA LABUR RM120?… APA YANG SAYA DAPAT DENGAN PELABURAN RM120 INI?

Nilai RM120 adalah pelaburan paling kecil kepada saya dalam memulakan bisnes. Sangat besar bila anda nampak potensi yang akan dituai dalam bisnes ini. Tak apa, saya akan senaraikan faedah sekiranya anda join bisnes ini sekarang!

 • Teknik close hot market dengan skrip closing yang proven!
 • Teknik online marketing menggunakan Facebook, dengan 0 cost!
 • Web replika Coway, hanya viralkan.. Prospek yang akan cari anda. Semua autopilot!
 • Group support yang aktif dan positif di Whatsapp dan Facebook.
 • Sales kit berupa file syarikat dan produk beserta beg bimbit yang eksklusif.
 • Bahan promosi seperti flyers, brochure, banner dan bunting (sangat terhad)

Nilai sebenar semua BONUS yang saya sertakan adalah lebih daripada RM1,500. Tapi saya hadiahkan PERCUMA sebagai sokongan 100% untuk bisnes anda di Coway.

Ya Adam, saya sudah tidak sabar untuk bermula sebagai ejen Coway! Jika anda berminat untuk menjana pendapatan dengan menjadi Jutawan Coway, sila penuhkan maklumat di bawah atau hubungi Adam Roslan di talian 013-4257121. Klik sini untuk Whatsapp saya.