5 Sebab Coway Penapis Air Terbaik di Malaysia

Kenapa Coway adalah pengeluar penapis/penulen air terbaik di Malaysia? Saya kongsikan lima sebab kenapa Coway adalah raja kepada penapis air di Malaysia.

 

  1. Syarikat Coway ditubuhkan sejak 1989 dan memasuki pasaran Malaysia pada tahun 2006. Coway juga mempunyai kumpulan R&D sendiri yang fokus kepada teknologi penapisan air. Jadi tidak hairanlah teknologi Coway adalah terbaik dalam industri penapisan air di dunia
  2. Sistem RO bersaiz 0.0001 micron yang digunakan Coway mampu menyingkirkan virus dan bakteria berbanding penapis lain yang menggunakan Nano Filter (NF) yang bersaiz 0.01 micron.
  3. Coway Villaem menawarkan 4 suhu air — sejuk, panas, suam dan ambient. Semua suhu air ini akan memudahkan kerja dapur, membancuh susu untuk bayi atau buat Milo panas :)
  4. Coway Villaem menawarkan tangki sebesar 11.5 liter dan Coway Core 21.1 liter air, cukup untuk pejabat atau sekolah.
  5. Semua pelanggan Coway akan menerima servis sanitasi percuma setiap 2 bulan dan penukaran penapis percuma setiap 6 bulan. Anda tak perlu pening lagi untuk telefon technician untuk servis.

Penapis air Coway telah bantu 400,000 rakyat Malaysia untuk memudahkan kerja dapur. Ayuh ber-Coway, hubungi saya Adam Roslan di talian 0176236508 untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply