5 Produk Coway Malaysia Paling Laris

Jenama Coway memang sudah dikenali ramai. Banyak produk dikeluarkan untuk kelengkapan rumah. Berikut disenaraikan 5 produk paling laris yang mendapat permintaan hangat daripada pengguna di seluruh Malaysia

1. Penapis/Penulen Air Coway Villaem

image

Coway Villaem adalah model penapis air Coway yang dilancarkan pada tahun 2014 bagi menggantikan model Mach. Villaem adalah model paling canggih untuk siri table top jika dibandingkan dengan Petit. Berikut adalah kelebihan Coway Villaem berbanding Petit

  1. Kapasiti ruang simpanan kedap udara adalah 11 liter. (Panas: 1.2L, Sejuk: 3.7L dan Suhu Bilik: 6.4L)
  2. Empat suhu air yang boleh laras. Suhu panas 97 Celcius, suam, sejuk 4 Celcius dan suhu bilik.

Harga belian tunai Villaem ialah RM3,800. Untuk sewa beli ialah RM125 sebulan.

2. Penapis/Penulen Air Coway Core

image

Coway Core dilancarkan pada Jun 2015 bagi menggantikan model Metro. Sesuai untuk rumah yang bekeluarga besar, pantri pejabat atau tempat awam.

Kapasiti simpanan Core adalah 23 liter dengan 3.6L air panas, 4.8L air sejuk dan 15.6L untuk suhu bilik. Harga outright Coway Core ialah RM4,600 dan sewa beli ialah RM140 sebulan.

3. Penapis/Penulen Air Coway Petit

image

Walaupun model ini agak ketinggalan berbanding Villaem, namun masih ramai yang meminati rekabentuk Petit yang slim. Petit menggunakan teknologi sentuhan, sentuh sensor untuk keluarkan air. Petit bergantung sepenuhnya kepada elektrik. Spesifikasi Coway Petit adalah seperti berikut,

  1. Kapasiti storan 6 liter; 1.2L air panas, 2.3L air sejuk dan 3.0L air suhu bilik.
  2. Tiga suhu air; sejuk, panas dan suhu bilik.

Beza harga Coway Petit dan Villaem adalah sangat sedikit. Harga jualan Coway Petit secara tunai ialah RM3,700 dan sewa beli ialah RM120 sebulan.

4. Penapis/Penulen Udara Coway Lombok II

image

Coway Lombok II adalah penulen atau penapis udara yang terbaik daripada Coway. Model ini mempunyai 6 penapis dan proses penapisan termasuk penapis anti-flu HEPA. Lombok II berupaya menghilangkan bau dalam rumah, mempunyai kluster ion dan penapis RBD plasma dan penapis anti-bakteria catalyst.

Coway Lombok II juga dilengkapi indikator kualiti udara, LED akan berubah daripada warna biru kepada merah sekiranya udara tercemar. Harga Coway Lombok II secara tunai ialah RM3,300 dan sewa beli RM110 sebulan.

5. Slow Juicer Coway Juicepresso

image

Coway Juicepresso adalah penyedia jus buah buahan dengan teknik perahan. Biasanya kita menggunakan blender untuk hancurkan buah, namun kita tidak sedar bahawa bilah blender yang laju dan panas akan mengurangkan nutrien dan enzim buah-buahan dan sayur sayuran.

Berdasarkan pemerhatian, Juicepresso menghasilkan 45% jus dan 2% pulpa untuk lobak merah berbanding 40% dan 5% dengan high speed juicers.

Coway menawarkan jaminan motor selama 5 tahun berbanding pesaingnya yang menawarkan waranti 1 dan 2 tahun sahaja. Pelaburan RM1,5000 untuk Juicepresso adalah sangat berbaloi untuk kesihatan keluarga anda.

Coway juga menawarkan produk keperluan rumah yang lain seperti outdoor water purifier, spa water softener dan sistem bidet tandas.

Ejen Coway Malaysia

Untuk dapatkan harga promosi untuk produk Coway, sila hubungi ejen Coway anda di talian 0176236508 atau SMS “Coway Promo” dan saya akan hubungi anda segera.

Leave a Reply